Mijn account

Ontvang tot 4 gratis offertes voor Omslagvulmachines

  1. 1Vul binnen 1 minuut onderstaand formulier in
  2. 2U ontvangt tot 4 persoonlijke offertes
  3. 3U kiest de leverancier die bij uw bedrijf past

Offerte verkrijgen Door verder te gaan, geef ik de toelating, aan de leveranciers, mij te contacteren.

Overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (verordening (UE) 679/2016), hebt u het recht op inzage, wijziging en verwijdering van uw gegevens.

Omslagvulmachines

Vouwmachines plooien uw brieven en folders in een handomdraai

Bent u een bedrijf dat veel brieven en/of regelmatig folders verzendt, dan weet u wellicht dat handmatig brieven en folders plooien een tijdrovende handeling is. Wist u echter dat u dit karwei gemakkelijk kunt overlaten aan een automatische vouwmachine? Een vouwmachine om uw brieven en folders te plooien is een goedkopere oplossing dan uw brieven uit te besteden aan thuiswerkers of door uw personeel te laten uitvoeren. Vouwmachines bestaan in verschillende versies: van een eenvoudige vouwmachine die enkel vouwt tot de performantere versie die meerdere keren vouwt, van A4 tot A3 formaten, van kleine tot grotere volumes tot zelfs 40.000 exemplaren. Een vouwmachine plooit uw brieven en folders in een minimum van tijd, uw plooiwerk is klaar in een handomdraai. Belangrijk om weten is ook dat de foutmarge bij het handmatig plooien van brieven en folders veel hoger ligt dan die van een vouwmachine.

Een vouwmachine huren, leasen of kopen?

Voor de aanschaf van een vouwmachine kunt u kiezen tussen verschillende formules: huren, leasen of aankopen. Een vouwmachine leasen is iets duurder, maar de leveranciers bieden extra services zoals het onderhoud, de eventuele reparaties en een verzekering. Uiteraard kunt u een vouwmachine ook afschrijven. Tijdbesparing en afschrijving zorgen ervoor dat de investering snel terugverdiend is. Misschien denkt u er ook aan om andere administratieve taken te automatiseren zoals de geplooide brieven onder omslag steken en de omslagen te frankeren. Voor een aantal vouwmachines bestaan extra modules, die deze extra handelingen combineert.

Overtuigd van de tijd- en kostenbesparing van een vouwmachine?
Het aanbod van vouwmachines op de markt is groot en u wenst een vouwmachine die het beste aansluit bij uw behoefte. Doe daarom een aanvraag bij Bizzbooster, wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur tot 3 offertes van geselecteerde leveranciers van vouwmachines ontvangt. U hoeft enkel onderstaande vragenlijst in te vullen.

Vraag gratis een offerte

Een vraag? 02/265.09.50

Wij helpen u graag verder om uw aanvraag in te vullen.

Copyright Bizzbooster 2024 | Privacy- en cookiebeleid (GDPR) | Contact

Bizzbooster is lid van de Belgian Direct Marketing Association BDMV-ABMD | Direct Marketing