Mijn account

Ontvang tot 4 gratis offertes voor Waterfontein

  1. 1Vul binnen 1 minuut onderstaand formulier in
  2. 2U ontvangt tot 4 persoonlijke offertes
  3. 3U kiest de leverancier die bij uw bedrijf past

Offerte verkrijgen Door verder te gaan, geef ik de toelating, aan de leveranciers, mij te contacteren.

Overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (verordening (UE) 679/2016), hebt u het recht op inzage, wijziging en verwijdering van uw gegevens.

Waterfontein

Waterfontein met filter en koeler,
de goedkoopste oplossing voor lekker drinkwater

De wetenschappers zijn het erover eens, ons kraantjeswater is gezond en perfect geschikt als drinkbaar water. Bovendien is kraantjeswater veel goedkoper dan flessenwater. Daarom is een waterfontein een aantrekkelijke oplossing voor drinkwater op het werk en op school. Een waterfontein is aangesloten op de waterleiding en zorgt voor een permanente aanvoer van vers en fris water. Bent u echter niet zo gewonnen voor kraantjeswater omwille van de ongewenste smaak en geur, kies dan voor een waterfontein met filter die u een onberispelijke waterkwaliteit garandeert. Voorzien van een waterkoeler is het drinkwater van uw waterfontein lekker fris en koel, ook tijdens een warme zomer. Wist u trouwens dat u de waterfontein kunt uitrusten met een bruisapparaat dat ervoor zorgt dat uw waterfontein ook bruisend water schenkt?

Een waterfontein op kantoor

De algemene gezondheidsregel vereist dat de mens minstens 2 liter water per dag drinkt. Met de aankoop van flessenwater zit u als werkgever al snel aan een hoge uitgave voor de verplichte aanvoer van drinkwater voor uw personeel. Met een waterfontein op kantoor of in uw bedrijf genieten uw werknemers op elk ogenblik van de werkdag van fris en koel drinkwater, zonder dat u hoge kosten uitgeeft aan flessenwater. Bovendien is ons kraantjeswater wetenschappelijk goedgekeurd als perfect gezond water. Investeer in een extra filter, een koeler en een bruisapparaat en uw medewerkers zullen het verschil tussen flessenwater en het water uit uw waterfontein nauwelijks proeven.

Een waterfontein op school

Ook kinderen moeten voldoende water drinken overdag. Leer daarom uw leerlingen voldoende water drinken als ze op school zijn. Een waterfontein op school herstelt het ultieme evenwicht tussen de zoete frisdrankautomaten en gezond fris water zonder hoge kosten. Installeer een waterfontein op de speelplaats en eventueel aan de uitgang van de turnzaal. Spelende en sportende kinderen hebben vaak dorst en drinken te weinig. Water is hiervoor een veel betere oplossing dan zoete frisdrank. En als kers op de taart, verlaagt u met een waterfontein de ecologische voetafdruk van uw school aanzienlijk: geen slingerende blikjes of petflesjes meer en minder kans tot zwaarlijvigheid.

Kies bewust voor water drinken, kies voor een kwalitatieve waterfontein!
Doe nu een aanvraag door onderstaande antwoorden aan te vinken. Binnen de 2 dagen ontvangt u tot 3 offertes van de door BizzBooster geselecteerde leveranciers van waterfonteinen en bijbehorende apparatuur voor een gezond drinkgedrag op het werk en op school.

Vraag gratis een offerte

Een vraag? 02/265.09.50

Wij helpen u graag verder om uw aanvraag in te vullen.

Copyright Bizzbooster 2024 | Privacy- en cookiebeleid (GDPR) | Contact

Bizzbooster is lid van de Belgian Direct Marketing Association BDMV-ABMD | Direct Marketing