Mijn account

Ontvang tot 4 gratis offertes voor Koffiemachine

  1. 1Vul binnen 1 minuut onderstaand formulier in
  2. 2U ontvangt tot 4 persoonlijke offertes
  3. 3U kiest de leverancier die bij uw bedrijf past

Offerte verkrijgen Door verder te gaan, geef ik de toelating, aan de leveranciers, mij te contacteren.

Overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (verordening (UE) 679/2016), hebt u het recht op inzage, wijziging en verwijdering van uw gegevens.

Koffiemachine

Een koffiemachine op het werk zorgt voor de nodige boost

Een potje koffie om de werkdag te beginnen is voor velen onontbeerlijk. Om maar niet te spreken van die kleine koffiepauze tussendoor, die uw medewerkers een nieuwe boost geven. De aankoop of de huur van een†kwaliteitsvolle koffiemachine†is maar een kleine investering om uw personeel te motiveren en uw klanten voor u te winnen. Koffieautomaten bestaan in diverse uitvoeringen in functie van het aantal kopjes per dag, van eenvoudige koffiemachines voor†bonenkoffie†en†cappuccino†tot†espressomachines, al dan niet gecombineerd met†warme en koude drank. Zo kunt u ook opteren voor een koffiemachine die thee, soep en chocolademelk serveert. En voor wie zijn werknemers en klanten nog meer wil verwennen vindt u naast de geschikte koffiemachine ook een snackautomaat met gezonde koekjes voor een heerlijk tussendoortje.

Koffiemachines: diverse commerciŽle formules

Wenst u niet te veel tijd te steken in uw koffiemachine, kies dan voor een†totaalpakket. Neemt u de producten af bij de leverancier van uw koffiemachine, dan wordt meestal de koffiemachine gratis geplaatst en onderhouden. Uw investering wordt op die manier tot een minimum herleid. De betere leveranciers van koffiemachines, espressomachines en warme drankenautomaten werken een commerciŽle formule uit op maat van uw bedrijf. Of u nu kiest voor de†huur†van een koffiemachine, de†aankoop†of een†all-in-one pakket†inclusief†onderhoudscontract, denk eraan: met een potje koffie maakt u gelukkige werknemers en klanten.

U wenst uw personeel dagelijks te verwennen met koffie ŗ volontť?
Vul onderstaande vragen in en ontvang verschillende offertes van de door BizzBooster geselecteerde leveranciers van koffiemachines van diverse merken.

Vraag gratis een offerte

Een vraag? 02/265.09.50

Wij helpen u graag verder om uw aanvraag in te vullen.

Copyright Bizzbooster 2024 | Privacy- en cookiebeleid (GDPR) | Contact

Bizzbooster is lid van de Belgian Direct Marketing Association BDMV-ABMD | Direct Marketing